Maaltijdservice Vencimont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vencimont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Vencimont? D.m.v. deze website bekijkt u probleemloos alle services die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,50 p.p. Aan tafel voor Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen en Visfilet, worteltjes doperwten mix en aardappelpuree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Vencimont hebt u toegang tot uitstekende maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteGedinne
RecensieOok voor diëten
Postcode5575
Gemiddelde kosten€5,25
Vaak gekozen maaltijdWisselmenu Asperge Brabanconne

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Vencimont

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Vencimont. Denk dan aan grote leveranciers als Yumbel of Marley Spoon. Ook binnen de gemeente zien we uitstekende instellingen en slagerijen. Iedere optie levert zijn eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij deze website kan u de bedrijven overzichtelijk op een rijtje zetten. De keuze maken voor een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Vencimont? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Veel cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vencimont. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders voorzien in een handige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt u moeiteloos praktische of verse producten als havermout of jong belegen kaas. Dikwijls gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Vencimont vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Vencimont? Of zoekt u vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit allerlei bezorgmaaltijden die voldoen aan uw omstandigheden en voedingsadvies. Wat dacht u van Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree of Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Onderstaand achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Gedinne. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met verse producten en weinig zout proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vencimont voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met factoren als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus is er al vanaf €5,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,65.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Rode kool met gehakt schotel kan je kopen vanaf €6,2.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Venkelsoep, een extra salade en iets fris zoals Dame blanche mousse als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Gedinne voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kip Andorra schotel
 • Andijvie a la creme
 • Ribkarbonade in jus
 • Gebakken kibbeling
 • Broccoli kaassaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vencimont bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst welk type seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Let met name op het assortiment, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote verstrekkers stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak doet u dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of online. De gerechten worden dikwijls thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 20 gerechten. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsVegetarische balletjes hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng of Kip in rozemarijnsaus, broccoli, aardappelpuree. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke week. Vriesvers: om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd is van belang voor een goede balans en energie. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij en ook vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Vencimont. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit