Maaltijdservice Rienne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rienne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Rienne? Via deze website vergelijkt u snel en simpel alle services in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,95 per maal. Ouderwets genieten van Bami goreng of Rundvlees, rode kool, aardappelpuree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Rienne krijgt u verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteGedinne
RecensieVetbeperkt
Postcode5575
Gemiddelde prijs€5,23
Vaak bestelde maaltijdVegetarische lasagna, spinazie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Rienne

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Rienne. Neem bijv. veel gekozen bedrijven als Marley Spoon of Marley Spoon. Ook binnen de gemeente bestaan er interessante aanbieders en sociale voorzieningen. Iedere partij biedt zijn eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door onze vergelijker kunt u de leveranciers op uw gemak op een rijtje zetten. Een keuze maken voor de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen zoals o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Rienne? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Hierna worden ze gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rienne. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! In de regel afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse aanbieders faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor senioren. In dat geval koop men eenvoudig belangrijke boodschappen als crackers of gekookte achterham. Doorgaans kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Rienne vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Rienne? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal maaltijdservices die voldoen aan uw voorkeuren en voedingsadvies. Neem nu Macaroni Ham Kaassaus of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree? Via onze vergelijker ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Gedinne. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rienne voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van aspecten als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie is verkrijgbaar vanaf €6,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes is beschikbaar vanaf €3,7.
 • Een warme dagschotel als Sucade Hollandaise is beschikbaar vanaf €6,15.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Thukpa, extra groenten en een toetje als Aardbeien als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Gedinne voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Spinazie a la creme
 • Raapstelen stamppot
 • Heldere kippensoep
 • Chinese wokschotel
 • Verse fruitsalade

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rienne aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na welk type opwarmmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijddiensten en maak een keuze. Check vooral het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste aanbieders werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kunt u gelijk nog een bestelling doen. Dikwijls kan dit per telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. De gerechten worden gemiddeld genomen bezorgd middels een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 25 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Donkey Kicks Chicken en Wisselmenu Aspergesoep met zalm. Daardoor kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm of wellicht vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Rienne. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit