Maaltijdservice Beernem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beernem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Beernem? D.m.v. www.maaltijdbutler.be bekijkt u eenvoudig alle bedrijven die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,45 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Zalm met bieslooksaus, snijbonen en gekookte aardappelen of Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, gekookte aardappelen, wokgroenten? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Beernem ontvangt u ambachtelijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteBeernem
ReactieGeen doorlopend lidmaatschap
Postcode8730
Gemiddelde kosten€6,11
Vaak gekozen maaltijdZalmfilet in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Beernem

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Beernem. Denk aan interessante bezorgers als Marley Spoon of 0. Ook binnen de gemeente zijn er prima aanbieders en speciale eetpunten. Iedere service wordt gekenmerkt door een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij onze vergelijker kunt u derhalve de services eenvoudig naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u voorkeuren als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Beernem? Dat is niet erg! Best veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven structuur en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beernem. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste bedrijven hebben ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt u zonder moeite broodnodige boodschappen als vleeswaren of jonge kaas. In algemene zin kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Beernem vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Beernem? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een hoop opwarmmaaltijden die in lijn zijn met uw wensenlijstje voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Rundstong Madeirasaus Puree of Kaasburger Met Spinazie En Puree? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Beernem. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beernem voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt heeft te maken met elementen als de organisatie, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Lasagne Bolognese kunt u al laten bezorgen vanaf €6,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,5.
 • Een warme dagschotel als Rundersaucijs in jus met bonne femme en hete bliksem kunt u al bestellen vanaf €6,1.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Samgyetang, iets te drinken en om het compleet te maken Haagse bluf na. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Beernem voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kipvink in jus
 • Rundergoulash
 • Pastaschotel
 • Kip Andorra
 • Paëlla

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Beernem bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welk soort maaltijdservice matcht met uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en kies er een. Controleer goed de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste aanbieders hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u gelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of via internet. De (warme) maaltijden wordt doorgaans bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 30 maaltijden. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 70+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Kipgyros Rijst of Penne vier kazen, uitgebakken spekjes. Hiermee ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Vriesvers: elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. De warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan glutenvrij, zoutarm, gemalen, natriumarm of misschien vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Beernem. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente