Maaltijdservice Sint-Joris

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Joris voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Joris? Middels www.maaltijdbutler.be treft u moeiteloos alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,55 per persoon. Aan tafel voor Roerei met spinazie à la crème en Stroganoff du chef? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Sint-Joris krijgt u uitstekende maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteBeernem
RecensieGoede maaltijdvoorziening
Postcode8730
Gemiddelde kosten€5,44
Geliefde maaltijdOmelet in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Sint-Joris

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Sint-Joris. Bijvoorbeeld populaire bedrijven als Delimeal en/of Yumbel. Ook in de gemeente zelf ontstaan er allerlei aanbieders en wijkrestaurants. Elke partij biedt een heel eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels www.maaltijdbutler.be kunt u dus de leveranciers eenvoudig naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met dieetwensen als vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Joris? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Later worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven vitaminen en mineralen intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Joris. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel leveranciers hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee krijgt men probleemloos broodnodige boodschappen als broodbeleg en kaas. Niet zelden gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Sint-Joris vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Sint-Joris? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit vele menu’s die voldoen aan uw omstandigheden voedingspatroon. Denk maar aan Kaasburger Met Spinazie En Puree of Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree? Op deze pagina vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Beernem. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Joris voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt heeft te maken met zaken als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree vindt u vaak al vanaf €6,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Macaroni Ham Kaassaus kunt u al laten bezorgen vanaf €4,25.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kippensoep kunt u al bestellen vanaf €7,45.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Tomatensoep, een gezonde salade en een toetje als Natas do Céu na. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Beernem voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Prei-gehaktschotel
 • Witlof a la creme
 • Stamppot zuurkool
 • Gegrilde paprika
 • Aardappelgratin

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Joris aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welke vorm van een bezorgmaaltijd rijmt met uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Controleer goed de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers geven een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen is dat mogelijk door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De menu’s worden altijd geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer services hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Pannenkoekenschotel en Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni. Zodoende krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Via de menulijsten kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding heeft invloed op uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan natriumarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij of juist vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Sint-Joris. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit