Maaltijdservice Koekelare

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Koekelare voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Koekelare? Via deze pagina treft u moeiteloos alle bedrijven in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,30 per gerecht. Flink uitpakken met Varkensstooflap met jus, snijbonen en gekookte aardappelen en Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Koekelare krijgt u ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteKoekelare
Waarom bestellen?Smaakvol en gezond
Postcode8680
Gemiddelde kosten€6,06
Nummer 1-maaltijdGemengde groenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Koekelare

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Koekelare. Denk aan interessante partijen als Delhaize of Meal-Story. Maar ook lokaal zien we interessante instanties en speciale eetpunten. Elke aanbieder heeft weer een eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via deze pagina kan u de bezorgers rustig naast elkaar zetten. Het selecteren van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met speciale voorkeuren zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Koekelare? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Koekelare. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans verzorgd door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel aanbieders voorzien in een extra boodschappendienst voor senioren. Hiermee koop u direct praktische of verse producten als vers fruit of appels. Gewoonlijk zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Koekelare vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Koekelare? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden? Of zoekt u een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal seniorenmaaltijden die voldoen aan uw eisen en menu voorkeuren. Wat te denken van Champignonroomsoep of Kaasburger Met Spinazie En Puree? Via onze vergelijker treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Koekelare. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Koekelare voor ouderen variëren nogal. De prijs komt tot stand door aspecten als de aanbieder, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen is beschikbaar vanaf €6.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree wordt al bezorgd vanaf €5,5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kalkoen in licht romige champignonsaus, broccoli en rösti rondjes kan je kopen vanaf €6,05.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Roomsoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Chocolade ijs om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Koekelare voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Bami kip saté
 • Kipschnitzel
 • Groentensoep
 • Pompoensoep
 • Snijbonenstamppot met slavink en jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Koekelare bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het type maaltijden, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de dienstverleners werken met een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of via internet. De thuismaaltijden worden vaak aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke leveranciers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Kipfilet mosterdsaus en Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten. Op die manier zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, zoutarm, gemalen, glutenvrij of misschien vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Koekelare. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente