Maaltijdservice Tielt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tielt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Tielt? D.m.v. onze tool vindt u supersnel alle services in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of een thuismaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €4,90 p.p. Flink uitpakken met Stoofpotje peer, rundvlees en puree of Kipragout met Parijse wortelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Tielt beschikt u over voedzame maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteTielt
ReactieHoud me fit en vitaal
Postcode8700
Gemiddelde prijs€6,08
Maaltijd-topperOmelet in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Tielt

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Tielt. Neem belangrijke bezorgers als Prego en Marley Spoon. Maar ook op regionaal niveau bestaan er prima instellingen en speciale eetpunten. Iedere service biedt een “eigen” manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van deze pagina kan u de firma’s overzichtelijk op een rijtje zetten. Het selecteren van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren zoals vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Tielt? Er kan meer dan u denkt! Steeds meer traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tielt. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste bezorgers bieden ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee krijgt u gelijk praktische of verse producten als koffiemelk en abrikozenjam. Meestal gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Tielt vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Tielt? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze maaltijdservices die kloppen met uw voorkeuren en voedingsadvies. Wat te denken van Tomatensoep Met Balletjes of Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree? Onderstaand treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Tielt. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tielt voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van aspecten als de aanbieder, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette kunt u al laten bezorgen vanaf €5,3.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot is beschikbaar vanaf €3,85.
 • Een thuisbezorgde daghap als Spaghettischotel bolognese kunt u al bestellen vanaf €7,1.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Vermicellisoep, een extra salade en om het compleet te maken Dame blanche achteraf. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Tielt voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kervelroomsoep
 • Kreeftensoep
 • Kip tandoori
 • Nasi goreng
 • Runderhachee, witte rijst, bloemkool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tielt bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en maak een keuze. Check vooral het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste leveranciers verstrekken een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men zonder moeite nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dit via telefoon, via de papieren bestellijst of met de tablet. Het eten wordt doorgaans thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 25 gerechten. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Verse fruitsalade of Garnalensoep. Hiermee zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of wellicht veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Tielt. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente