Maaltijdservice Wakken

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wakken voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Wakken? Aan de hand van deze pagina treft u probleemloos alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of microgolf-maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €5,20 per maal. Genieten van Omelet in champignonsaus en Spinaziestamppot? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Wakken profiteert u van complete maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDentergem
Waarom bestellen?Gemakkelijk contact
Postcode8720
Gemiddelde menuprijs€5,42
Vaak gekozen maaltijdGemengde groenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Wakken

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Wakken. U kunt denken aan grote firma’s als Yumbel of 0. Maar ook lokaal ontwikkelen zich interessante instellingen en slagerijen. Iedere optie onderscheidt zich door een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van onze tool kan u de bezorgdiensten rustig naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren zoals o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Wakken? Dat hoeft niet erg te zijn! Een groot aantal traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wakken. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse leveranciers beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Zo haalt u direct praktische of verse producten als keukenpapier of afwasmiddel. In algemene zin kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Wakken vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Wakken? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse opties die in lijn zijn met uw situatie en mogelijke allergieën. Denk maar aan Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree en Kippenbout Groentenkrans Met Puree? Hieronder achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Dentergem. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wakken voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht heeft te maken met o.a. de aanbieder, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat bestelt u vanaf €6,15.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool bestelt u vanaf €3,75.
 • Een warme dagschotel als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten kunt u al bestellen vanaf €7,45.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Tom kha kai, extra groenten en iets lichts zoals Clafoutis na. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Dentergem voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Hutspot, rundvlees
 • Zalm in dillesaus
 • Babi ketjap, bami
 • Gekruide speklap
 • Kip in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wakken regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor maaltijdservice in overeenkomst is met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk professionele aanbieders en kies er een. Bekijk met name het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele aanbieders werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kan men direct opnieuw bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk telefonisch, via de papieren bestellijst of via de website. De maaltijden worden steeds vaker thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 25 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie en Witlofschotel met ham en kaas. Hiermee krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Veel senioren of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, gemalen of veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Wakken. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit