Maaltijdservice Oudenaken

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oudenaken voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Oudenaken? Geholpen door deze pagina treft u snel en simpel alle leveranciers in de buurt! Warme gerechten, of een diepvries maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €5,30. Aan tafel voor Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten of Broccoli kaassaus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Oudenaken profiteert u van voedzame maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteSint-Pieters-Leeuw
ReactieAlsof het zelf bereid is
Postcode1600
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,98
Geliefde maaltijdBami goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Oudenaken

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Oudenaken. Neem grote partijen als Vlotter en Okay. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich prima instanties en verswinkels. Elk bedrijf wordt bestempeld door zijn eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van www.maaltijdbutler.be kan u daarom de bezorgers eenvoudig naast elkaar bekijken. Het kiezen van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Oudenaken? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oudenaken. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneservices faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier haalt u moeiteloos nuttige boodschappen zoals zoetjes en zakdoekjes. Normaal kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Oudenaken vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Oudenaken? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit talloze thuismaaltijden die voldoen aan uw omstandigheden en voedingsadvies. Denk maar aan Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie of Champignonroomsoep? Via onze vergelijker bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Sint-Pieters-Leeuw. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oudenaken voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door zaken als de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree is beschikbaar vanaf €5,7.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen vindt u vaak al vanaf €3,7.
 • De daghap voor ouderen als Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie is er al vanaf €7,05.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Tom yum, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Boerenjongens mousse achteraf. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Sint-Pieters-Leeuw voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Hollandse hachee
 • Spinaziestamppot
 • Rabarbercompote
 • Een pizza hawai
 • Bami kip saté

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oudenaken aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor categorie thuismaaltijd in lijn is met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en maak een keuze. Bekijk met name het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote aanbieders werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit door even te bellen, via een menulijst, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 20 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 90+ vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Macaroni, groenten-tomatensaus en Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst. Hierdoor zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment elke week. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of invaliden eten volgens een strikt dieet. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan natriumarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij en ook eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Oudenaken. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit