Maaltijdservice Sint-Laureins-Berchem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Laureins-Berchem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Laureins-Berchem? Geholpen door www.maaltijdbutler.be achterhaalt u snel en simpel alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een thuismaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €5,50 per persoon. Aanschuiven voor Maaltijdpoffertjes en Pastaschotel? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Sint-Laureins-Berchem ontvangt u de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteSint-Pieters-Leeuw
RecensieEenvoudig aanmelden
Postcode1600
Gemiddelde menuprijs€5,99
Geliefde maaltijdKipfilet in Provencaalse tomatensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Sint-Laureins-Berchem

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Sint-Laureins-Berchem. Denk dan aan veel gekozen partijen als 15Gram en/of Smartmat. Ook in de gemeente zelf zijn er prima instanties en speciale eetpunten. Elke leverancier heeft zo een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij deze website kunt u de organisaties eenvoudig naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er voorkeuren zoals lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Laureins-Berchem? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Daarna worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven structuur en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Laureins-Berchem. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse bezorgers voorzien in een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier koop men eenvoudig nuttige boodschappen zoals ontbijtspek of huzarensalade. In de regel gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Sint-Laureins-Berchem vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Sint-Laureins-Berchem? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse thuismaaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Onderstaand vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Sint-Pieters-Leeuw. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Laureins-Berchem voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd hangt af van zaken als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gentse Waterzooi is er al vanaf €5,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie kunt u al bestellen vanaf €4,8.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Hutspot, hachee bestelt u vanaf €6,25.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Vermicellisoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Fruit achteraf. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Sint-Pieters-Leeuw voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Pasta kip madras
 • Spaghetti Napoli
 • Prei a la creme
 • Appelpannenkoek
 • Wild Crunches

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Laureins-Berchem aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele verstrekkers geven een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dit via telefoon, via de papieren bestellijst of online. De maaltijden voor ouderen worden standaard aan huis gebracht via een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 20 menu’s. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, witte rijst, wokgroenten of Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst. Daardoor krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft zoutarm, gemalen, glutenvrij, natriumarm of juist vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Sint-Laureins-Berchem. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit