Maaltijdservice Aubechies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aubechies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Aubechies? Door middel van deze pagina ontdekt u gemakkelijk alle bedrijven die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €4,20 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Macaronischotel bolognese en Gehaktballetjes in satésaus, gebakken aardappelen, sperziebonen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Aubechies profiteert u van uitstekende maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBeloeil
RecensieSluit aan op dieetwensen
Postcode7972
Prijs per gerecht€6,15
Nummer 1-maaltijdRundvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Aubechies

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Aubechies. Denk aan veel gekozen partijen als Delimeal of Home Cuisine. Maar ook lokaal bestaan er verschillende aanbieders en speciale eetpunten. Iedere leverancier biedt zijn eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. onze vergelijker kan u de services snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren zoals bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Aubechies? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Daarna worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aubechies. Een uitkomst voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere organisaties beschikken over een handige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt men snel praktische of verse producten als sinaasappels en appelstroom. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Aubechies vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Aubechies? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden vele maaltijdservices die kloppen met uw eisen voedingspatroon. Denk maar aan Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt of Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Op maaltijdbutler.be treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Beloeil. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Aubechies voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt heeft te maken met aspecten als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree is er al voor €6,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Spaghetti Carbonara kunt u al bestellen vanaf €3,7.
 • Een daghap aan huis als Gepaneerde kipstukjes bestelt u vanaf €7,2.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Samgyetang, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Soesje als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Beloeil voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Pittige sperzieboontjes
 • Heldere vermicellisoep
 • Vissticks met groenten
 • Vier-groentenstamppot
 • Rundersaucijs in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Aubechies aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor opwarmmaaltijd in lijn is met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en selecteer er een. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste services verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men overzichtelijk nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met circa 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsRundvlees in uienjus, doperwten en aardappelpuree of Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen. Zodoende zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, glutenvrij, gemalen, zoutarm en niet te vergeten veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Aubechies. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit