Maaltijdservice Ramegnies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ramegnies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Ramegnies? Dankzij deze website achterhaalt u overzichtelijk alle aanbieders die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of vriesverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €5,35 per maal. Ouderwets genieten van Vegetarische balletjes in kerriesaus met sperziebonen en gekookte aardappelen of Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Ramegnies smult u weer van gezonde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBeloeil
RecensieBen weer zelfstandig
Postcode7971
Prijs per maaltijd€6,12
Vaak gekozen maaltijdGroenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Ramegnies

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Ramegnies. U kunt denken aan grote partijen als Delhaize en/of 0. Maar ook lokaal zijn er tal van instellingen en zorginstellingen. Elke aanbieder levert een eigen aanbod en voorwaarden. Aan de hand van deze pagina kan u daardoor de firma’s op uw gemak met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren als veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Ramegnies? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ramegnies. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. In dat geval haalt men moeiteloos de boodschappen zoals kruidenkaas en roomboter. Niet zelden gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Ramegnies vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Ramegnies? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden een hoop bezorgmaaltijden die matchen met uw wensenlijstje en mogelijke diëten. U kunt denken aan Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree of Witte Pens Met Rodekool En Puree? Verderop treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Beloeil. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ramegnies voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van o.a. de leverancier, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree is er al vanaf €6,35.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli wordt al bezorgd vanaf €3,65.
 • Een warme dagschotel als Kipsaté en ei met bami goreng is er al vanaf €6,85.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Kreeftensoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Patbingsu als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Beloeil voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Asperge beenham schotel
 • Nasi Indisch rundvlees
 • Kruudmoes met gortepap
 • Rundvlees in tijmsaus
 • Aspergesoep met zalm

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ramegnies regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor type maaltijdservice rijmt met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare leveranciers en kies een geschikte. Check vooral het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de dienstverleners hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u gemakkelijknog een bestelling doen. Meestal kan dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. Uw bestelling wordt dikwijls bezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 30 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is vers op maat ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Nasi goreng, quorn, satésaus en Macaroni Ham Kaassaus. Daardoor zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of juist koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Ramegnies. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit