Maaltijdservice Thumaide

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Thumaide voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Thumaide? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u gemakkelijk alle bezorgers in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,70 per persoon. Genieten van Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen en Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Thumaide profiteert u van uitstekende maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBeloeil
ReactieEenvoudig opwarmen
Postcode7971
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,13
Maaltijd-topperRunderlapje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Thumaide

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Thumaide. Bijvoorbeeld veel gekozen organisaties als Marley Spoon of 0. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor allerlei partijen en restaurants. Iedere optie wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van onze vergelijker kunt u dus de organisaties probleemloos met elkaar vergelijken. Uitkomen bij de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren als o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Thumaide? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten snel teruggekoeld. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Thumaide. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig verzorgd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee bestelt men zonder moeite de boodschappen zoals gebraden gehakt of zeewier burger. Veelal kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Thumaide vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Thumaide? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden flink wat seniorenmaaltijden die matchen met uw situatie en eventuele dieet. Denk maar aan Spaghetti Carbonara of Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree? Verderop ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Beloeil. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Thumaide voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van onderdelen als het bedrijf, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes wordt al bezorgd vanaf €5,85.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,3.
 • Een warme daghap voor senioren als Sukadelapje in jus kunt u al bestellen vanaf €7,4.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bruinebonensoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Yoghurt/perzik mousse als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Beloeil voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Tomatensoep met prei vg
 • Kick Through Spaghetti
 • Rundergehaktbal in jus
 • Gepaneerde kipnuggets
 • Klapstuk met hutspot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Thumaide bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende maaltijdservices hebben een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u supersnel een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dat door te bellen, door gerechten in te vullen, of via de website. De maaltijden worden steeds vaker thuisbezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsKip korma, rijstmix en Gekookte aardappels. Hierdoor krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm en niet te vergeten vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Thumaide. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit