Maaltijdservice Wasseiges

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wasseiges voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Wasseiges? D.m.v. deze pagina vergelijkt u gemakkelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een kant-en-klaar maaltijd die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,10 per maal. Aan tafel voor Koolvis Hollandaisesaus, worteltjes en aardappelpuree en Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Wasseiges hebt u toegang tot uitstekende gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteWasseiges
ReactieMeerdere manieren bestellen
Postcode4219
Gemiddelde kosten€5,24
Geliefde maaltijdSpagheti carbonara

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Wasseiges

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Wasseiges. Denk dan aan belangrijke firma’s als HelloFresh of 0. Maar ook lokaal ontstaan er verscheidene organisaties en speciale eetpunten. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij maaltijdbutler.be kan u daarom de bezorgers rustig met elkaar vergelijken. Het kiezen van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen als bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Wasseiges? Dat is niet erg! Nogal wat traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wasseiges. Een redding voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal services voorzien in een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt u direct de supermarktartikelen als kwark of hagelslag. Gewoonlijk gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Wasseiges vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Wasseiges? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse maaltijden? Of heeft u liever een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn allerlei menu’s die matchen met uw gesteldheid en voedingsadvies. Wat te denken van Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree of Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Wasseiges. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wasseiges voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met o.a. de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree vindt u vaak al vanaf €4,85.
 • Een thuisbezorgde daghap als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli kunt u al laten bezorgen vanaf €6,3.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bonensoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Banaan ijs om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Wasseiges voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Pittige sperzieboontjes
 • Heldere vermicellisoep
 • Vissticks met groenten
 • Vier-groentenstamppot
 • Rundersaucijs in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wasseiges bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welk type opwarmmaaltijd past bij uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en kies een geschikte. Let goed op het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote services verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u moeiteloos opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of met de computer. Uw bestelling wordt in de regel geleverd door een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 vaste menu’s. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Gehaktschotel, aubergine, aardappelschijfjes in kaassaus of Kippenboutje in tuttifrutti, babyworteltjes en gefrituurde aardappelpartjes. Zo krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over natriumarm, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of misschien vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Wasseiges. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente