Maaltijdservice Geer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Geer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Geer? Via onze vergelijker bekijkt u snel en simpel alle services in de buurt! Warm geleverd, of een thuismaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,15 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Groentesoep Met Balletjes en Kipfilet met kippenjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Geer hebt u toegang tot heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteGeer
ErvaringKlantvriendelijke organisatie
Postcode4250
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,25
Nummer 1-maaltijdStroganoff du chef

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Geer

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Geer. Denk dan aan populaire partijen als Marley Spoon en 15Gram. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor allerlei aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elke leverancier heeft weer een heel eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u de firma’s probleemloos naast elkaar bekijken. Het selecteren van de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er bepaalde voorkeuren zoals zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Geer? Ook dan bent u welkom! Flink wat traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Geer. Een redding voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste services faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval haalt u moeiteloos verse of handige boodschappen als koffie of koffiepads. Normaal zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Geer vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Geer? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden vele menu’s die passen bij uw uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. of Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Verderop ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Geer. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Geer voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door bijvoorbeeld de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree is er al vanaf €5,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen is er al voor €4,8.
 • Een warme daghap voor senioren als Raapstelen stamppot met beenham kunt u al bestellen vanaf €5,7.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Courgettesoep, extra groenten en voor de volledigheid een Pudding als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Geer voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Geer
 • Hoofdpostcode: 4250

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gekarameliseerde witlof
 • Gebonden rundvleessoep
 • Visburger met groenten
 • Pannenkoeken met spek
 • Varkenslapjes in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Geer regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst welk soort thuismaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen maaltijdservices en maak een keuze. Let goed op de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire dienstverleners hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk via telefoon, via de papieren bestellijst of online. De menu’s worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met grofweg 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 70+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Gepofte aardappels of Burpee Chicken. Zodoende kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij en ook eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Geer. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente