Maaltijdservice Ecaussinnes-Lalaing

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ecaussinnes-Lalaing voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Ecaussinnes-Lalaing? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker vindt u eenvoudig alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €5,20 per maal. Aan tafel voor Witlof a la creme of Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Ecaussinnes-Lalaing profiteert u van smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteEcaussinnes
ReactieGemakkelijk opwarmen
Postcode7191
Maaltijd prijs€6,26
Meest gekozen maaltijdSchnitzel champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Ecaussinnes-Lalaing

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Ecaussinnes-Lalaing. We hebben het over erkende bedrijven als Colruyt of Okay. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor prima aanbieders en wijkrestaurants. Elke aanbieder hanteert een “eigen” menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u de bedrijven rustig tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde wensen als onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Ecaussinnes-Lalaing? Geen probleem! Nogal wat traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven structuur en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ecaussinnes-Lalaing. Vaak toegepast door bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt men direct belangrijke boodschappen als vuilniszakken of koffieroomcups. Doorgaans zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Ecaussinnes-Lalaing vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Ecaussinnes-Lalaing? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit diverse menu’s die matchen met uw voorkeuren en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Kaasburger Met Spinazie En Puree? Op maaltijdbutler.be treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Ecaussinnes. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ecaussinnes-Lalaing voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van elementen als de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool is er al voor €5,65.
 • Een vriesverse maaltijd als Macaroni Ham Kaassaus is beschikbaar vanaf €5,1.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Broccoli kaassaus is er al vanaf €6,75.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Schaaldierensoep, extra groenten en iets lichts zoals Dame blanche ijs achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Ecaussinnes voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kreeftensoep
 • Thaise curry
 • Nasi goreng
 • Snijbonen
 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ecaussinnes-Lalaing bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk type bezorgmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners geven een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men supersnel nog een bestelling doen. Steeds vaker doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor senioren worden doorgaans geleverd door een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met plusminus 25 maaltijden. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kip in roomsaus of Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree. Zodoende krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Middels een speciale menukaart kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, glutenvrij, gemalen, natriumarm en ook veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Ecaussinnes-Lalaing. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit