Maaltijdservice Marche-Lez-Ecaussinnes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Marche-Lez-Ecaussinnes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Marche-Lez-Ecaussinnes? Aan de hand van deze website doorzoekt u supersnel alle organisaties in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of diepvriesmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,00 per persoon. Genieten van Spareribs, gebakken wedges, broccoli of Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Marche-Lez-Ecaussinnes ontvangt u verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteEcaussinnes
ErvaringLekker en persoonlijk
Postcode7190
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,25
Vaak gekozen maaltijdVolkoren macaronischotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Marche-Lez-Ecaussinnes

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Marche-Lez-Ecaussinnes. Neem erkende bedrijven als Prego of Foodbag. Maar ook lokaal zijn er tal van organisaties en wijkrestaurants. Iedere service wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van maaltijdbutler.be kan u de bedrijven overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen zoals bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Marche-Lez-Ecaussinnes? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Later worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Marche-Lez-Ecaussinnes. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende haalt u gelijk praktische of verse producten als chocopasta en broodbeleg. In algemene zin kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Marche-Lez-Ecaussinnes vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Marche-Lez-Ecaussinnes? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn diverse maaltijdservices die aansluiten bij uw wensen voedingspatroon. Neem nu Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli of Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree? Onderstaand achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Ecaussinnes. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Marche-Lez-Ecaussinnes voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door elementen als de aanbieder, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,7.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kip Kerriesaus Met Rijst vindt u vaak al vanaf €5,25.
 • Een warme daghap voor senioren als Risotto, roomsaus boschampignons, kip is beschikbaar vanaf €6,7.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Tomatensoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Aardbeien ijs om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Ecaussinnes voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Sperziebonen
 • Groentensoep
 • Lekkerbekje
 • Kiptajine
 • Spitskoolschotel met aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Marche-Lez-Ecaussinnes regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na wat voor categorie maaltijdservice in lijn is met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Let goed op de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele leveranciers geven een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men gemakkelijkweer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans is dat mogelijk via de telefoon, door gerechten in te vullen, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden standaard thuisbezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart van zo’n 20 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Kippenbout à la bonne femme en Kipvink in jus. Daardoor krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u deze besteld heeft. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is essentieel. Sommige senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm en ook vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Marche-Lez-Ecaussinnes. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit