Maaltijdservice Ecaussinnes-D'Enghien

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ecaussinnes-D'Enghien voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Ecaussinnes-D’Enghien? Dankzij www.maaltijdbutler.be ontdekt u snel en simpel alle services die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een diepvries maaltijd die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,60 per maaltijd. Flink uitpakken met Rundersaucijsje met vleesjus, gebakken aardappelen, spinazie à la crème of Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Ecaussinnes-D’Enghien smult u weer van complete gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteEcaussinnes
ReactieGericht op 50 jaar en ouder
Postcode7190
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,24
Geliefde maaltijdBroccoli rollade schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Ecaussinnes-D’Enghien

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Ecaussinnes-D’Enghien. Bijvoorbeeld landelijke bedrijven als 15Gram of 0. Ook in deze plaats zelf ontstaan er uitstekende aanbieders en slagerijen. Elke organisatie heeft zo zijn eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u de aanbieders snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen als onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Ecaussinnes-D’Enghien? Er is een oplossing! Best veel traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Daarna worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ecaussinnes-D’Enghien. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s bieden ook een extra boodschappendienst voor senioren. In dat geval krijgt men direct de boodschappen zoals stroopwafels of scharreleieren. Meestal zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Ecaussinnes-D’Enghien vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Ecaussinnes-D’Enghien? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn vele mogelijkheden die matchen met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten of Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje? Via onze vergelijker ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Ecaussinnes. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ecaussinnes-D’Enghien voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door bijvoorbeeld de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree is er al voor €5,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree bestelt u vanaf €5,4.
 • Een thuisbezorgde daghap als Varkenslapje in jus is beschikbaar vanaf €7,35.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Vermicellisoep, iets te drinken en om het compleet te maken Natas do Céu achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Ecaussinnes voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Kipschnitzel
 • Beef Squats
 • Pompoensoep
 • Uiensoep
 • Andijvie stamppot met een gehaktbal

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ecaussinnes-D’Enghien aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor type opwarmmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en selecteer er een. Check vooral het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de aanbieders bieden een voordelig proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men dagelijks nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders doet u dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden meestal tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen of Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook. Handig, want zo ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod elke week. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm en niet te vergeten vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Ecaussinnes-D’Enghien. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit