Maaltijdservice Bernissart

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bernissart voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Bernissart? Met behulp van maaltijdbutler.be vergelijkt u snel en simpel alle leveranciers in uw regio! Een warme maaltijdservice, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €5,45 per keer. Aanschuiven voor Sucadelapje met jus, perencompote en aardappelpuree of Vegetarische balletjes in saus? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Bernissart beschikt u over ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBernissart
ReactieNaar mijn goesting
Postcode7320
Gemiddelde kosten€5,42
Vaak gekozen maaltijdReepjes kalkoenvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Bernissart

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Bernissart. Neem grote partijen als Dienstenthuis.be en Delhaize. Echter, ook heel lokaal zien we verscheidene instanties en wijkrestaurants. Elke service levert z’n eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via onze vergelijker kunt u derhalve de firma’s eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren als bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Bernissart? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bernissart. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Vaak geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal services hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor senioren. Zodoende bestelt men snel nuttige boodschappen zoals roomboter en cake. Vaak kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Bernissart vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Bernissart? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn diverse opwarmmaaltijden die overeenstemmen met uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen of Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix? Onderstaand vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Bernissart. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bernissart voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van bijvoorbeeld de organisatie, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus wordt al bezorgd vanaf €5,45.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Rundstong Tomatensaus Puree kunt u al bestellen vanaf €3,7.
 • De daghap voor ouderen als Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel is beschikbaar vanaf €6,85.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Aardappelsoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Pistache ijs na. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Bernissart voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Andijvie stamppot met een gehaktbal
 • Spitskoolschotel en aardappelpuree
 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Stamppot Hete bliksem met stroop
 • Vegetarische balletjes in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bernissart bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na wat voor categorie maaltijdservice matcht met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk populaire bezorgservices en selecteer er een. Controleer goed het aanbod, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste services bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle services.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u direct opnieuw bestellen. Meestal is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden veelal thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 30 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe treft men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Varkenssteak in jus of Gekruide speklapjes in jus. Kapucijners met amandel. Aardappelpuree met tuinkruiden. Hierdoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Denk aan lactosevrij, gemalen, zoutarm, natriumarm en ook koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Bernissart. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente