Maaltijdservice Blanden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Blanden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Blanden? Aan de hand van onze vergelijker doorzoekt u supersnel alle bedrijven die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,05 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Varkensfilet in jus of Gebonden kerrie-champignonsoep? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Blanden smult u weer van complete maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteOud-Heverlee
Waarom bestellen?Weinig tot geen zout
Postcode3052
Prijs per maaltijd€6,72
Maaltijd-topperAspergesoep vg

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Blanden

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Blanden. U kunt denken aan populaire aanbieders als Dienstenthuis.be en/of Colruyt. Ook in deze plaats zelf ontstaan er prima instellingen en zorginstellingen. Ieder bedrijf hanteert zijn eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. D.m.v. onze tool kan u daarom de bezorgdiensten overzichtelijk met elkaar vergelijken. De keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren als o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Blanden? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Blanden. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven beschikken over een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Zo krijgt u gelijk de supermarktartikelen als toiletpapier en snijworst. Meestal gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Blanden vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Blanden? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse soorten maaltijden die overeenstemmen met uw situatie en eventuele dieet. Wat dacht u van Spaghetti Bolognese Kaas of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Hieronder ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Oud-Heverlee. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Blanden voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief hangt af van zaken als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen is beschikbaar vanaf €6,45.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Macaroni Ham Kaassaus is verkrijgbaar vanaf €3,7.
 • Een daghap aan huis als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel is er al vanaf €5,6.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Erwtensoep, een extra salade en iets fris zoals Soesje als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Oud-Heverlee voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Pannenkoekenschotel
 • Boerengehaktschotel
 • Runderlever in saus
 • Gepofte aardappels
 • Kippenbout in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Blanden regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst wat voor seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele aanbieders hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De seniorenmaaltijden worden meestal thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 15 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Garnalensoep of Snijbonenstamppot met slavink en jus. Op die manier zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, zoutarm of misschien veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Blanden. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit