Maaltijdservice Sint-Agatha-Rode

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Agatha-Rode voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Agatha-Rode? Door middel van deze pagina ontdekt u overzichtelijk alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of diepvriesmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,40 per maal. Aan tafel voor Gehaktbal, spinazie a la crème en aardappelpartjes met peterselie of Heldere uiensoep? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Sint-Agatha-Rode smult u weer van smaakvolle gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteHuldenberg
BeoordelingGeen abonnement nodig
Postcode3040
Gemiddelde kosten€6,7
Geliefde maaltijdSpekpannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Sint-Agatha-Rode

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Sint-Agatha-Rode. Denk aan populaire services als Delimeal of 0. Ook in deze plaats zelf ontstaan er tal van organisaties en wijkrestaurants. Elke partij heeft weer een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgers overzichtelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Agatha-Rode? Dat is niet erg! Een groot aantal traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Nadien worden deze producten snel teruggekoeld. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Agatha-Rode. Een redding voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel firma’s voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende bestelt u moeiteloos praktische of verse producten als rijstepap of roomboter. Dikwijls gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Sint-Agatha-Rode vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Sint-Agatha-Rode? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit verscheidene type aanbieders die rijmen met uw situatie en menu voorkeuren. Wat dacht u van Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten of Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel? Via onze vergelijker ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Huldenberg. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Agatha-Rode voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door elementen als de leverancier, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree is beschikbaar vanaf €5,45.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel kan je kopen vanaf €4,85.
 • Een warme daghap voor senioren als Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen bestelt u vanaf €6,55.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Minosoep, iets te drinken en iets fris zoals Vanille ijs om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Huldenberg voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kip Andorra schotel
 • Andijvie a la creme
 • Ribkarbonade in jus
 • Gebakken kibbeling
 • Broccoli kaassaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Agatha-Rode bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welk type maaltijdservice matcht met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Bekijk met name het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende maaltijdservices stunten met een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen is dat mogelijk telefonisch, via de papieren bestellijst of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden meestal geleverd door een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 25 gerechten. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er vaak één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Gehakt in jus en Runderstoofpotje, groentemix met kalkoenblokjes en aardappelpuree. Hierdoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Vriesvers: om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, natriumarm, gemalen, lactosevrij en niet te vergeten vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Sint-Agatha-Rode. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit