Maaltijdservice Haasrode

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Haasrode voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Haasrode? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u overzichtelijk alle aanbieders die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,90 per maal. Flink uitpakken met Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree of Rundertartaartje met jus. Sperziebonen. Gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Haasrode profiteert u van uitstekende maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteOud-Heverlee
ErvaringOok voorgerecht en toetje
Postcode3053
Prijs per gerecht€6,73
Meest gekozen maaltijdMinestronesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Haasrode

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Haasrode. Neem populaire bezorgers als Viangro en Delimeal. Ook in deze plaats zelf ontstaan er uitstekende initiatieven en wijkrestaurants. Elke partij heeft weer zijn eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via deze pagina kan u daarom de leveranciers gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen als onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Haasrode? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Later worden ze gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Haasrode. Perfect voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig verzorgd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor senioren. Zo haalt men snel verse of handige boodschappen als halfvolle melk of ontbijtkoek. Veelal kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Haasrode vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Haasrode? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit relatief veel thuismaaltijden die voldoen aan uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Neem nu Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Hieronder vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Oud-Heverlee. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Haasrode voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt wordt gevormd door onderdelen als de aanbieder, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree is beschikbaar vanaf €5,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree wordt al bezorgd vanaf €4,45.
 • De daghap voor ouderen als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,95.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Bosintang, een extra salade en een dessert als Oranjevla om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Oud-Heverlee voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Aspergesoep met zalm
 • Gekookte aardappels
 • Gegrilde kippenpoot
 • Parijse worteltjes
 • Push Up Meatballs

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Haasrode bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welke vorm van een seniorenmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en selecteer er een. Kijk goed na het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices verstrekken een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Dan kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Meestal kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of email / internet. Uw bestelling wordt doorgaans geleverd door een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Rundersaucijs met jus, spinazie en gekookte aardappelen en Slavink met andijvie a la crème gek aard jus. Zodoende zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Via de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over zoutarm, glutenvrij, gemalen, natriumarm of eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Haasrode. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit