Maaltijdservice Sint-Joris-Weert

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Joris-Weert voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Joris-Weert? Middels www.maaltijdbutler.be achterhaalt u probleemloos alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €5,35 per keer. Flink uitpakken met Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen of Zalmfilet, dillesaus, spinazie/erwten mix, aardappelpuree peterselie-bieslook? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Sint-Joris-Weert beschikt u over vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteOud-Heverlee
RecensieOok dieetmaaltijden
Postcode3051
Maaltijd prijs€6,71
Populaire maaltijdRunderbouillon

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Sint-Joris-Weert

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Sint-Joris-Weert. Neem belangrijke bedrijven als Traiteur Goossens en 0. Ook in de gemeente zelf zijn er prima initiatieven en zorginstellingen. Ieder bedrijf levert een heel eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door onze tool kunt u de leveranciers overzichtelijk op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met specifieke wensen als bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Joris-Weert? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Joris-Weert. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse organisaties beschikken over een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier koop u direct de supermarktartikelen als kipfilet of brood. In algemene zin kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Sint-Joris-Weert vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Sint-Joris-Weert? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit een hoop menu’s die kloppen met uw situatie en mogelijke diëten. Neem nu Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen en Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree? Op maaltijdbutler.be treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Oud-Heverlee. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Joris-Weert voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd komt tot stand door factoren als het bedrijf, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie vindt u vaak al vanaf €5,45.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Hamburger Viergroentenstamppot kunt u al laten bezorgen vanaf €4,3.
 • Een daghap aan huis als Vispotje in botersaus kan je kopen vanaf €6,1.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Miyeok guk, een stukje fruit en om het compleet te maken Aardbeien mousse om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Oud-Heverlee voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Jumping Jack Salmon
 • Gebakken aardappels
 • Varkenslapje in jus
 • Gebakken krieltjes
 • Witlof a la creme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Joris-Weert bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor soort opwarmmaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele leveranciers stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men wekelijks nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dit door te bellen, via de papieren bestellijst of email / internet. De maaltijden voor senioren worden gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 25 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst en Visstukjes in kruidensaus. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, zoutarm, lactosevrij, gemalen en ook koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Sint-Joris-Weert. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit