Maaltijdservice Flamierge

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Flamierge voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Flamierge? D.m.v. onze tool achterhaalt u gemakkelijk alle services die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,65. Flink uitpakken met Schnitzel, sperziebonen, gebakken aardappelen of Runderlapje in jus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Flamierge krijgt u verse gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuxemburg
GemeenteBertogne
RecensieVoordelig uitproberen
Postcode6686
Prijs per maaltijd€6,46
Vaak bestelde maaltijdKipschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Flamierge

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Flamierge. Denk dan aan grote aanbieders als HelloFresh of Intermarché. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor uitstekende instellingen en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf heeft weer een heel eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels onze vergelijker kan u de firma’s gemakkelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Flamierge? Dat is niet erg! Steeds meer traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Flamierge. Perfect voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse aanbieders hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval krijgt u eenvoudig praktische of verse producten als afbak kaas mais broodjes en schouderham. Doorgaans gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Flamierge vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Flamierge? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of prefereert u een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit verscheidene type aanbieders die kloppen met uw omstandigheden en voedingsadvies. Wat dacht u van Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli of Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard.? Onderstaand bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Bertogne. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Flamierge voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt heeft te maken met bijvoorbeeld de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree wordt al bezorgd vanaf €5,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Spaghetti Bolognese Kaas kunt u al laten bezorgen vanaf €4,55.
 • Een thuisbezorgde daghap als Rundvlees in jus kunt u al bestellen vanaf €6,5.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Ciorbă, extra groenten en een toetje als Soesje na. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Bertogne voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Kalkoenmedaillons in saus
 • Gehakt in kappertjessaus
 • Spinaziestamppot, omelet
 • Kippenbout. Bonne femme
 • Varkens-groenteschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Flamierge aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd klopt met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en kies er een. Controleer goed het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste aanbieders werken met een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men moeiteloos een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via de website. De (warme) maaltijden wordt standaard thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 25 gerechten. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 100+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Kalkoenfilet met satésaus, gado gado en witte rijst en Gekarameliseerde witlof. Hiermee kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over lactosevrij, natriumarm, zoutarm, glutenvrij en niet te vergeten veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Flamierge. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit