Maaltijdservice Lavacherie

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lavacherie voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Lavacherie? Door middel van www.maaltijdbutler.be ontdekt u supersnel alle leveranciers die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelverse maaltijd die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,90. Flink uitpakken met Kip satésaus. Atjar ananas. Nasi goreng of Kip, worteltjes, aardappelpuree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Lavacherie beschikt u over vers bereidde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuxemburg
GemeenteSainte-Ode
RecensieZonder abonnementen
Postcode6681
Prijs per maaltijd€6,45
Vaak gekozen maaltijdGarnalensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Lavacherie

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Lavacherie. Denk aan erkende services als Viangro of 0. Maar ook op regionaal niveau zien we allerlei partijen en zorginstellingen. Iedere service wordt bestempeld door een “eigen” type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Via deze pagina kan u de bezorgdiensten probleemloos met elkaar vergelijken. Uitkomen bij de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Lavacherie? Er is een oplossing! Best veel traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lavacherie. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere organisaties beschikken over een premium boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt men moeiteloos nuttige boodschappen zoals afbak broodmandje en koffiepads. Niet zelden gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Lavacherie vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Lavacherie? Of zoekt u de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn relatief veel soorten maaltijden die voldoen aan uw wensen en eetpatroon. U kunt denken aan Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Kippenbout Groentenkrans Met Puree? Verderop bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Sainte-Ode. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lavacherie voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd is afhankelijk van factoren als de leverancier, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kaasburger Met Spinazie En Puree kunt u al bestellen vanaf €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Kaasburger Met Spinazie En Puree kan je kopen vanaf €4.
 • Een thuisbezorgde daghap als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel bestelt u vanaf €7.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Linzensoep, een extra salade en een toetje als Baba au rhum om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Sainte-Ode voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Stukjes rundvlees in saus
 • Stukjes rundvlees in jus
 • Boerenkool, rundergehakt
 • Tomatensoep met prei vg
 • Rundergehaktbal in jus

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lavacherie bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welke vorm van een ouderenmaaltijd past bij uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk beschikbare aanbieders en selecteer er een. Let goed op de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote services geven een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk doet u dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. Het eten wordt in algemene zin tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 15 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Pangasiusfilet met pangangsaus, gado gado en witte rijst of Runderhachee, witte rijst, bloemkool. Op die manier kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de menulijsten kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond is essentieel. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm of misschien veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Lavacherie. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit