Maaltijdservice Amberloup

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Amberloup voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Amberloup? Door gebruik te maken van onze vergelijker achterhaalt u probleemloos alle leveranciers in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of diepvriesmaaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €5,30. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gehaktschotel Met Worteltjes en Kalkoenfilet in jus, worteltjes en aardappelpuree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Amberloup smult u weer van ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteSainte-Ode
BeoordelingAantrekkelijke prijzen
Postcode6680
Gemiddelde menuprijs€6,43
Vaak gekozen maaltijdAppelcompote

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Amberloup

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Amberloup. Neem bijv. landelijke services als Vlotter of Wink. Maar ook lokaal ontwikkelen zich uitstekende instellingen en sociale voorzieningen. Iedere aanbieder biedt een eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Middels onze tool kan u daarom de leveranciers rustig op een rijtje zetten. Het selecteren van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier wat aangenamer. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Amberloup? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven voedingswaarden in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Amberloup. Perfect voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste aanbieders beschikken over een extra boodschappendienst voor ouderen. Zo koop men probleemloos nuttige boodschappen zoals toiletpapier en kruidenkaas. Veelal zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Amberloup vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Amberloup? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit veel verschillende type aanbieders die kloppen met uw eisen en eventuele dieet. Wat dacht u van Spaghetti Carbonara of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Verderop vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Sainte-Ode. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Amberloup voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van o.a. de aanbieder, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen is verkrijgbaar vanaf €6,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei kan je kopen vanaf €4,1.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Champignonroomsoep bestelt u vanaf €6,9.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Kerriesoep, iets te drinken en iets lichts zoals Watergruwel als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Sainte-Ode voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Omelet in champignonsaus
 • Erwtensoep met rookworst
 • Gemengde groenteschotel
 • Verse komkommersalade

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Amberloup regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst welke vorm van een bezorgmaaltijd matcht met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het assortiment, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste services bieden een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via de website. De maaltijden voor thuis worden veelal aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 20 maaltijden. Bij diepvries is er een keus te maken uit 70+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Procureurlapje met jus. Schorseneren à la crème. Gekookte aardappelen of Spekpannenkoek. Daardoor kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan natriumarm, gemalen, zoutarm, glutenvrij of misschien eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Amberloup. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit