Maaltijdservice Montleban

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Montleban voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Montleban? Middels deze pagina bekijkt u snel en simpel alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €3,65 p.p. Genieten van Gebakken krieltjes of Gehaktbal, satésaus, sperziebonen, geb. aardappelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Montleban ontvangt u de lekkerste gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteGouvy
ReactieProefbox met maaltijden
Postcode6674
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,42
Populaire maaltijdBroccolisoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Montleban

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Montleban. Denk dan aan landelijke leveranciers als Dienstenthuis.be en/of Okay. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich verscheidene partijen en slagerijen. Elke service heeft weer een eigen productaanbod en voorwaarden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgdiensten probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Montleban? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Montleban. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers beschikken over een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee krijgt men direct de boodschappen zoals scharreleieren en cake. Gewoonlijk gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Montleban vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Montleban? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse maaltijdservices die in lijn zijn met uw situatie en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree en Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Verderop vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Gouvy. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Montleban voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door onderdelen als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree is er al vanaf €5,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree is beschikbaar vanaf €4,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kip korma, rijstmix kunt u al bestellen vanaf €5,85.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Kippensoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Pêche melba om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Gouvy voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Kippensoep met vermicelli
 • Erwtensoep met rookworst
 • Kibbeling met kruidendip
 • Bami goreng met kipsaté
 • Gepaneerde kipstukjes

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Montleban bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welke vorm van een ouderenmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Kijk goed na het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote aanbieders stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen doet u dit door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De (warme) maaltijden wordt steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 25 menu’s. Bij diepvries kunt u kiezen uit 50 – 100 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer aanbieders hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Chili sin carne en Kip in rozemarijnsaus, broccoli, aardappelpuree. Op die manier zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als men deze ook zelf besteld heeft. Via een speciale menukaart kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft gemalen, zoutarm, natriumarm, glutenvrij of misschien eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Montleban. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit