Maaltijdservice Tillet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tillet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Tillet? Dankzij deze pagina achterhaalt u supersnel alle services die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €3,70 per maaltijd. Genieten van Varkensprocureur in jus of Pasta kip madras? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Tillet profiteert u van verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteSainte-Ode
RecensieLage prijs per maaltijd
Postcode6680
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,44
Populaire maaltijdPreiroomsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Tillet

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Tillet. Denk aan populaire firma’s als 15Gram en Vlotter. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich interessante instanties en restaurants. Elke partij heeft zo een heel eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van onze vergelijker kan u daardoor de bedrijven overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Tillet? Geen probleem! Een groot aantal traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tillet. Ideaal voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders bieden ook een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee haalt u moeiteloos broodnodige boodschappen als komijnekaas en aardbeienjam. Dikwijls kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Tillet vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Tillet? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse maaltijden? Of zoekt u een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit flink wat mogelijkheden die in lijn zijn met uw eisen en diëten/allergieën. Neem nu Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie of Penne Pesto Kip Wokgroenten? Aan de hand van deze website vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Sainte-Ode. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tillet voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs wordt gevormd door elementen als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel wordt al bezorgd vanaf €5,7.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €4,95.
 • Een warme dagschotel als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree is beschikbaar vanaf €7,2.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Witlofsoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Tartufo na. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Sainte-Ode voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Spaghetti Bolognese, kaas
 • Zalmfilet in mosterdsaus
 • Broccoli rollade schotel
 • Asperge beenham schotel
 • Kruudmoes met gortepap

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tillet bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst wat voor seniorenmaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk meest gekozen maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u direct weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of email / internet. Uw bestelling wordt meestal geleverd aan huis door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 30 gerechten. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 90+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. en Gebakken aardappels. Handig, want zo ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: wekelijks. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft gemalen, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm en niet te vergeten vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Tillet. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit