Maaltijdservice Cherain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Cherain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Cherain? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker treft u snel en simpel alle bezorgers die aan huis leveren. Warm geleverd, of opwarmmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €5,25 per persoon. Ouderwets genieten van Schnitzel met gebakken aardappels of Varkensvlees, sperziebonen, aardappelpuree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Cherain ontvangt u heerlijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteGouvy
ReactieProefbestelling mogelijk
Postcode6673
Prijs per gerecht€6,41
Meest gekozen maaltijdGroentensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Cherain

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Cherain. Denk dan aan interessante organisaties als Dienstenthuis.be en/of 15Gram. Echter, ook heel lokaal zijn er tal van leveranciers en restaurants. Iedere optie biedt een heel eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via onze vergelijker kan u daarom de bezorgers rustig op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Cherain? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Cherain. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse leveranciers voorzien in een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt men probleemloos verse of handige boodschappen als afbak kaas mais broodjes en desem meergranen. Meestal gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Cherain vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Cherain? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn vele mogelijkheden die overeenstemmen met uw omstandigheden en eetpatroon. U kunt denken aan Dieet Vol Au Vent Puree of Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes? Hieronder ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Gouvy. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Cherain voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt af van o.a. het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje kunt u al bestellen vanaf €5,05.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Penne Pesto Kip Wokgroenten bestelt u vanaf €4,65.
 • Een warme dagschotel als Gebonden rundvleessoep wordt al bezorgd vanaf €5,85.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Witte tomatensoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Kwark om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Gouvy voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Tomatensoep met balletjes
 • Kibbeling met kruidendip
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Kipragout champignons

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Cherain bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welk type maaltijdservice in overeenkomst is met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele maaltijdservices en selecteer er een. Controleer goed het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire maaltijdservices werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt meestal geleverd door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ongeveer 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree of Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Hierdoor kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden meestal door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Veel senioren of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om natriumarm, gemalen, glutenvrij, zoutarm of eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Cherain. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit