Maaltijdservice Longchamps

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Longchamps voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Longchamps? Dankzij deze website bekijkt u probleemloos alle bedrijven in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,00 p.p. Smullen van Pannenkoeken met appelvulling en Omelet in champignonsaus? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Longchamps krijgt u voedzame maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteBertogne
ReactieAantrekkelijk proefpakket
Postcode6688
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,47
Meest gekozen maaltijdSperziebonen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Longchamps

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Longchamps. Bijvoorbeeld interessante firma’s als Colruyt en Colruyt. Ook in de gemeente zelf zien we verscheidene partijen en sociale voorzieningen. Iedere partij wordt bestempeld door een “eigen” aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. deze pagina kunt u derhalve de firma’s snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat aangenamer. Twijfelt u nog? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen als onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Longchamps? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Longchamps. Een redding voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier haalt u moeiteloos praktische of verse producten als rijstepap en halfvolle melk. Doorgaans gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Longchamps vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Longchamps? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit meerdere maaltijdservices die matchen met uw eisen en mogelijke allergieën. Neem nu Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt of Dieet Kippenbout Perziken Puree? Onderstaand achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Bertogne. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Longchamps voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend hangt af van zaken als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €6,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot is verkrijgbaar vanaf €5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kippensoep met vermicelli is beschikbaar vanaf €6,95.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Vermicellisoep, iets te drinken en om het compleet te maken Natas do Céu om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Bertogne voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Kippenvlees in kerriesaus
 • Schnitzel mexico schotel
 • Risotto, bospaddestoelen
 • Pittige sperzieboontjes
 • Vissticks met groenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Longchamps aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk professionele bezorgservices en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende aanbieders verstrekken een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u eenvoudigopnieuw bestellen. Steeds vaker doet u dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk geleverd aan huis door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 15 maaltijden. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Gepaneerde kipnuggets en Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen. Handig, want zo zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden meestal door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten helpt mee aan een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of beperkten eten volgens een strikt dieet. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm of wellicht vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Longchamps. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit