Maaltijdservice Doel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Doel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Doel? Met behulp van maaltijdbutler.be vergelijkt u snel en simpel alle bezorgers die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een diepvries maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €5,25 per maaltijd. Ouderwets genieten van Lekkerbekje met tomatensaus en rijst-groenteschotel of Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Doel smult u weer van ambachtelijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteBeveren-Waas
ReactieVeel variëteit in gerechten
Postcode9130
Gemiddelde prijs€6,19
Geliefde maaltijdPenne carbonara

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Doel

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Doel. Bijvoorbeeld grote partijen als Delhaize en 0. Ook in deze plaats zelf ontstaan er verscheidene instellingen en zorginstellingen. Iedere organisatie wordt bestempeld door een heel eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door onze tool kan u daarom de firma’s rustig tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren zoals vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Doel? Dat is niet erg! Veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Later worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Doel. Ideaal voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans afgehandeld door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven hanteren ook een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee bestelt u snel de supermarktartikelen als desem naturel of vanille vla. Vaak kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Doel vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Doel? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn vele bezorgmaaltijden die matchen met uw situatie en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree of Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen? Via onze vergelijker achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Beveren-Waas. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Doel voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door bijvoorbeeld de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree wordt al bezorgd vanaf €5,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree bestelt u vanaf €5,5.
 • Een daghap aan huis als Stamppot andijvie wordt al bezorgd vanaf €7,5.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Ramen, extra groenten en een dessert als Aardbeien mousse om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Beveren-Waas voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Gepaneerde kipstukjes
 • Bami, quorn, satésaus
 • Varkensvlees in saus
 • Pannenkoekenschotel
 • Runderlever in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Doel bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd past bij uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen aanbieders en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende aanbieders verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dat via de telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. De gerechten worden altijd tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met circa 25 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer services bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Penne vier kazen, uitgebakken spekjes of Parijse worteltjes. Hiermee zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Middels de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm of misschien vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Doel. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit