Maaltijdservice Vrasene

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vrasene voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Vrasene? Met behulp van deze website achterhaalt u gemakkelijk alle aanbieders in de buurt! Tafeltje dekje, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,20 per persoon. Genieten van Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne en Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en aardappelpuree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Vrasene hebt u toegang tot verse gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteBeveren-Waas
ReactieVoor ieder wat wils
Postcode9120
Gemiddelde kosten€6,18
Geliefde maaltijdHutspot, hachee

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Vrasene

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Vrasene. Bijvoorbeeld veel gekozen organisaties als Smartmat en/of 0. Maar ook op regionaal niveau zien we verscheidene organisaties en speciale eetpunten. Ieder bedrijf levert een heel eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kunt u dus de organisaties gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Vrasene? Ook dan bent u welkom! Erg veel traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vrasene. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal services hebben ook een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Zo koop men snel belangrijke boodschappen als achterham en zeewier burger. Vaak zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Vrasene vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Vrasene? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze menu’s die voldoen aan uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen of Champignonroomsoep? Verderop achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Beveren-Waas. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vrasene voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door aspecten als de maaltijdservice, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Kippenbout Groentenkrans Met Puree is er al vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel kunt u al laten bezorgen vanaf €3,65.
 • Een daghap aan huis als Sukadelapje in jus bestelt u vanaf €5,7.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Seolleongtang, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Cranachan om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Beveren-Waas voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Kipragout champignons
 • Gebonden goulashsoep
 • Kip in zoetzure saus
 • Jumping Jack Salmon
 • Varkenslapje in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vrasene regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor categorie maaltijdservice matcht met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk populaire aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of met de computer. Het eten wordt steeds vaker thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 90+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Verse worst met jus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree en Broccoli rollade schotel. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de menulijsten kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, gemalen, glutenvrij, natriumarm en niet te vergeten koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Vrasene. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit