Maaltijdservice Kieldrecht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kieldrecht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Kieldrecht? D.m.v. onze vergelijker treft u supersnel alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een thuismaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €5,05 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas en Kipfilet met kippenjus, appelmoes en gebakken kriel? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Kieldrecht hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteBeveren-Waas
RecensieVaste bezorgdagen
Postcode9130
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,2
Geliefde maaltijdAardappelgratin

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Kieldrecht

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Kieldrecht. We hebben het over grote partijen als 15Gram en/of Viangro. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verscheidene partijen en verswinkels. Elk bedrijf onderscheidt zich door z’n eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. onze vergelijker kan u daardoor de bedrijven gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Kieldrecht? Geen probleem! Flink wat traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kieldrecht. Een redding voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal verzorgd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere services beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee krijgt men direct de supermarktartikelen als falafel burger en appelsap. Normaal kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Kieldrecht vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Kieldrecht? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn vele bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw wensen en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Hutsepot Met Rookworst En Spek of Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen? Onderstaand vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Beveren-Waas. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kieldrecht voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend hangt af van elementen als de leverancier, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen is beschikbaar vanaf €5,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree is er al voor €4,4.
 • Een warme dagschotel als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6,1.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Seolleongtang, een extra salade en een toetje als Crêpe suzette na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Beveren-Waas voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Verse komkommersalade
 • Varkenssaucijs in jus
 • Venkelsoep met dille
 • Aspergesoep met zalm
 • Gegrilde kippenpoot

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kieldrecht bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast welke vorm van een ouderenmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de aanbieders geven een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men snel en simpel opnieuw bestellen. Steeds vaker kan dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. Het eten wordt doorgaans thuisbezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met om en nabij de 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Omelet in bearnaisesaus. Zilvervliesrijst-groenteschotel en Kalkoenmedaillons in saus. Hiermee zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, gemalen, zoutarm, natriumarm of koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Kieldrecht. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit