Maaltijdservice Bellaire

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bellaire voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Bellaire? Door middel van deze website bekijkt u eenvoudig alle organisaties in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of microgolf-maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €3,85 per persoon. Genieten van Pannenkoekenschotel of Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree met persillade, sperziebonen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Bellaire ontvangt u ambachtelijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteBeyne-Heusay
RecensieNaar mijn goesting
Postcode4610
Gemiddelde prijs€6,06
Vaak bestelde maaltijdSpeklapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Bellaire

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Bellaire. Denk dan aan grote partijen als Foodbag of Carrefour. Maar ook lokaal zien we interessante instanties en restaurants. Elke leverancier heeft weer een “eigen” assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de services rustig op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er allergieën of dieetwensen als bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Bellaire? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Vervolgens wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bellaire. Perfect voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls geregeld via een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval koop men gelijk de supermarktartikelen als peren en snijworst. Normaal gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Bellaire vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Bellaire? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een hoop thuismaaltijden die rijmen met uw wensen en mogelijke diëten. Wat te denken van Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen of Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Verderop vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Beyne-Heusay. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bellaire voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met factoren als de leverancier, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas kunt u al bestellen vanaf €5,75.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje vindt u vaak al vanaf €5,2.
 • Een warme daghap voor senioren als Viscurry. Sajour boontjes. Couscous bestelt u vanaf €6,4.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Vissoep, een stukje fruit en een dessert als Brownie om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Beyne-Heusay voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Snijbonen met een kipfilet
 • Tomatensoep met balletjes
 • Stukjes rundvlees in saus
 • Stukjes rundvlees in jus
 • Tomatensoep met prei vg

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bellaire regelen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor categorie thuismaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en kies er een. Controleer goed de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele dienstverleners hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden voor ouderen worden gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 20 gerechten. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Rundvlees met gegrilde groente of Kipsaté en ei met bami goreng. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via een speciale menukaart kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij of wellicht vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Bellaire. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit