Maaltijdservice Feneur

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Feneur voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Feneur? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be vergelijkt u supersnel alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Nu al voor €4,25 per maal. Aanschuiven voor Varkensfilet met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool en Kippendijrolletje met kippenjus. Groentestoverij amandel-rozijn. Gekookte aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Feneur ontvangt u smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteDalhem
RecensieIk ben weer zelfstandig
Postcode4607
Gemiddelde prijs€6,02
Nummer 1-maaltijdGehaktballetjes in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Feneur

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Feneur. Denk dan aan populaire firma’s als Foodbag of 15Gram. Maar ook op regionaal niveau zien we interessante instanties en zorginstellingen. Iedere partij hanteert een eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Dankzij onze vergelijker kunt u de firma’s eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er bepaalde wensen zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Feneur? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Feneur. Een redding voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal afgehandeld door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste bedrijven beschikken over een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zodoende krijgt u zonder moeite praktische of verse producten als druiven en jam. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Feneur vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Feneur? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn veel verschillende leveranciers die aansluiten bij uw wensen en menu voorkeuren. U kunt denken aan Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Groentesoep Met Balletjes? Onderstaand achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Dalhem. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Feneur voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met factoren als de leverancier, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Hamburger Witloof Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,6.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie kunt u al laten bezorgen vanaf €4,25.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Heldere boerengroentesoep kunt u al laten bezorgen vanaf €6.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Aspergesoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Tartufo als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Dalhem voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Dalhem
 • Postcodegebied: 4607

Top-5 bereide maaltijden

 • Heldere boerengroentesoep
 • Pastaschotel met spinazie
 • Tomatensoep met balletjes
 • Kibbeling met kruidendip
 • Gepaneerde kipschnitzel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Feneur bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor soort seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk populaire bezorgservices en kies er een. Let goed op de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste aanbieders verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal is dat mogelijk via telefoon, met behulp van de menukaart, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met pakweg 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 75 – 125 blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel services gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Hamlapje in jus of Jumping Jack Salmon. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of beperkten eten volgens een strikt dieet. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het betreft glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm en ook vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Feneur. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit