Maaltijdservice Warsage

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Warsage voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Warsage? Met behulp van deze website bekijkt u overzichtelijk alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of vriesverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,75 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Runderboomstammetje met vleesjus, gebakken aardappelen, rode bieten of Blinde vink in jus, rode bietjes en gekruide aardappelpartjes? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Warsage krijgt u de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteDalhem
ReactieIk kan niet meer zonder
Postcode4608
Maaltijd prijs€6,05
Vaak bestelde maaltijdRibkarbonade in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Warsage

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Warsage. Denk aan erkende services als Colruyt en Marley Spoon. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich interessante aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie onderscheidt zich door een “eigen” type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels onze tool kunt u de organisaties gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen als lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Warsage? Ook dan bent u welkom! Meer en meer traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Warsage. Een redding voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt u moeiteloos belangrijke boodschappen als desem bol spelt of hagelslag. In de regel zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Warsage vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Warsage? Of heeft u liever de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn verscheidene leveranciers die passen bij uw uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Denk maar aan Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel of Spaghetti Bolognese Kaas? Hieronder bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Dalhem. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Warsage voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van elementen als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen is er al voor €5,25.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree bestelt u vanaf €3,95.
 • De daghap voor ouderen als Macaroni in tomatensaus, ham, kaas bestelt u vanaf €7,45.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Roomsoep, een extra salade en voor de volledigheid een Hemelse modder om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Dalhem voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Dalhem
 • Postcodegebied: 4608

Populaire bereide maaltijden

 • Tortellini gevuld met kaas
 • Kippensoep met vermicelli
 • Spaghetti Bolognese, kaas
 • Zalmfilet in mosterdsaus
 • Asperge beenham schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Warsage aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welke vorm van een ouderenmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste leveranciers geven een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of via internet. De maaltijden voor senioren worden altijd geleverd door een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 15 menu’s. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 90+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke leveranciers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Kipgyros Rijst of Doperwtenpuree. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd stimuleert uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, natriumarm, gemalen, lactosevrij en ook eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Warsage. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit