Maaltijdservice Neufchâteau

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Neufchâteau voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Neufchâteau? Aan de hand van onze tool achterhaalt u overzichtelijk alle organisaties in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €5,40 per maaltijd. Smullen van Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Neufchâteau krijgt u vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteDalhem
ReactieVoor mij de uitkomst
Postcode4608
Prijs per maaltijd€6,04
Nummer 1-maaltijdGehaktballen in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Neufchâteau

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Neufchâteau. Neem interessante bezorgers als Colruyt en/of Delhaize. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij prima organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere service wordt gekenmerkt door een “eigen” productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via maaltijdbutler.be kan u de leveranciers rustig met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen als gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Neufchâteau? Ook dan bent u welkom! Steeds meer traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Neufchâteau. Een uitkomst voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste services bieden ook een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor koop men moeiteloos belangrijke boodschappen als ontbijtspek of zeewier burger. In de regel kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Neufchâteau vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Neufchâteau? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden vele bezorgmaaltijden die overeenstemmen met uw eisen en eetpatroon. Wat te denken van Dieet Gentse Waterzooi en Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen? Onderstaand bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Dalhem. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Neufchâteau voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door zaken als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gentse Waterzooi is beschikbaar vanaf €5,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Rundstong Madeirasaus Puree kan je kopen vanaf €3,9.
 • Een daghap aan huis als Kalkoenschnitzel met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten kan je kopen vanaf €5,85.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Thaise soep, een extra salade en voor de volledigheid een Chocolademousse om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Dalhem voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Pompoensoep met vermicelli
 • Groentesoep met balletjes
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Omelet in champignonsaus
 • Gemengde groenteschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Neufchâteau aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor soort ouderenmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Bekijk met name het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote services bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u zonder problemen opnieuw bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk per telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. De seniorenmaaltijden worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met ongeveer 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Naturel-pannenkoek en Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft lactosevrij, zoutarm, gemalen, glutenvrij en ook vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Neufchâteau. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit