Maaltijdservice Mortroux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mortroux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Mortroux? Geholpen door deze website doorzoekt u overzichtelijk alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesverse gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,80 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Macaroni met ham, kaas en tomatensaus of Drumstick met jus, boterbonen en aardappelpuree-bieslook? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Mortroux beschikt u over heerlijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteDalhem
ErvaringIk ben minder afhankelijk
Postcode4607
Maaltijd prijs€6,03
Populaire maaltijdSlavink in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Mortroux

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Mortroux. Denk aan belangrijke bedrijven als Colruyt of Colruyt. Ook in deze plaats zelf bestaan er uitstekende aanbieders en slagerijen. Iedere leverancier biedt zijn eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van maaltijdbutler.be kan u de services eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren zoals onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Mortroux? Dat is niet erg! Flink wat traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mortroux. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal organisaties bieden ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt u moeiteloos praktische of verse producten als filterzakjes of rijstepap. Vaak zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Mortroux vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Mortroux? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden vele thuismaaltijden die rijmen met uw wensen en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree of Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Op maaltijdbutler.be vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Dalhem. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mortroux voor ouderen variëren nogal. De prijs heeft te maken met aspecten als de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree is beschikbaar vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree kunt u al bestellen vanaf €4,35.
 • Een warme dagschotel als Geglaceerde wortel kunt u al bestellen vanaf €6,6.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Gamjatang, extra groenten en voor de volledigheid een Baklava om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Dalhem voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Dalhem
 • Postcodegebied: 4607

Top-5 bereide maaltijden

 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kip kerrie ananas schotel
 • Kippensoep met vermicelli
 • Erwtensoep met rookworst
 • Bami goreng met kipsaté

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mortroux bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor categorie bezorgmaaltijd past bij uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk beschikbare maaltijdservices en selecteer er een. Let goed op de voedingswaarden, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele verstrekkers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men moeiteloos nog een bestelling doen. Gewoonlijk doet u dit door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De (warme) maaltijden wordt in algemene zin geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 25 menu’s. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. Soms is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Hollandse hachee en Groentesoep met balletjes. Handig, want zo kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan zoutarm, natriumarm, lactosevrij, gemalen en niet te vergeten veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Mortroux. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit