Maaltijdservice Queue-Du-Bois

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Queue-Du-Bois voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Queue-Du-Bois? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u overzichtelijk alle leveranciers die aan huis leveren. Warm geleverd, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €4,55. Smullen van Gebakken witvis of Varkensvlees in saus? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Queue-Du-Bois krijgt u smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteBeyne-Heusay
ErvaringNiet duur, wel lekker
Postcode4610
Gemiddelde prijs€6,07
Vaak bestelde maaltijdCordon Bleu met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Queue-Du-Bois

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Queue-Du-Bois. Bijvoorbeeld populaire partijen als Prego of Delhaize. Ook binnen de gemeente zijn er interessante instellingen en wijkrestaurants. Iedere organisatie onderscheidt zich door zijn eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de organisaties op uw gemak tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen als o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Queue-Du-Bois? Geen probleem! Nogal wat traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Queue-Du-Bois. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel aanbieders beschikken over een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende koop u zonder moeite belangrijke boodschappen als ontbijtproducten of theekoekjes. In algemene zin zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Queue-Du-Bois vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Queue-Du-Bois? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn meerdere mogelijkheden die in lijn zijn met uw wensen en diëten/allergieën. Wat te denken van Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree of Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Op deze pagina ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Beyne-Heusay. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Queue-Du-Bois voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd hangt af van o.a. het bedrijf, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree wordt al bezorgd vanaf €4,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,75.
 • Een warme dagschotel als Geglaceerde wortel is beschikbaar vanaf €7,4.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Koninginnensoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Trifle om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Beyne-Heusay voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Stamppot Hutspot met worst
 • Macaronischotel bolognese
 • Kalkoenmedaillons in saus
 • Gehakt in kappertjessaus
 • Kippenbout. Bonne femme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Queue-Du-Bois aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor maaltijdservice aansluit op uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en kies een geschikte. Let met name op het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote leveranciers hebben een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen kan dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. Uw bestelling wordt gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 30 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsStamppot zuurkool en Vegetarische gehaktbal met vegetarische jus, gekookte aardappelen, spinazie à la crème. Hiermee zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat men deze ook zelf besteld heeft. Middels een handige bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Sommige ouderen of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over gemalen, natriumarm, zoutarm, glutenvrij en niet te vergeten vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Queue-Du-Bois. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit