Maaltijdservice Cornimont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Cornimont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Cornimont? D.m.v. onze vergelijker achterhaalt u overzichtelijk alle services die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of vriesverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,50 p.p. Smullen van Tongschar-zalmrol met hollandaisesaus, gekookte aardappelen, broccoli of Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Cornimont beschikt u over gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteBièvre
BeoordelingOndersteuning via telefoon
Postcode5555
Gemiddelde prijs€6,92
Maaltijd-topperHeldere boerengroentesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Cornimont

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Cornimont. Neem landelijke leveranciers als Vlotter en/of Champion. Maar ook in de buurt zien we prima instellingen en speciale eetpunten. Elke service wordt gekenmerkt door een “eigen” keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door onze vergelijker kan u daardoor de leveranciers eenvoudig naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen als bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Cornimont? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven voedingswaarden ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Cornimont. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste firma’s voorzien in een praktische boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor haalt u gelijk broodnodige boodschappen als wilde tomaten mix en salades. Gewoonlijk gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Cornimont vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Cornimont? Of heeft u liever de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit een hoop thuismaaltijden die matchen met uw omstandigheden en diëten/allergieën. U kunt denken aan Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Hieronder treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Bièvre. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Cornimont voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd komt tot stand door o.a. de aanbieder, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti wordt al bezorgd vanaf €4,7.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten bestelt u vanaf €4,75.
 • De daghap voor ouderen als Blinde vink, bietjes, aardappelschijfjes in kaassaus is beschikbaar vanaf €5,85.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Minosoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Yoghurt/perzik mousse om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Bièvre voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Sukadelapje in jus
 • Nasi babi pangang
 • Lamsvlees in saus
 • Nasi babi ketjap
 • Gebakken witvis

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Cornimont regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na welke vorm van een thuismaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het assortiment, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele dienstverleners hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of online. De maaltijden worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met circa 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 100+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een speciaal dagmenu. Steeds vaker is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree en Kipfilet in champignonsaus. Ratatouille. Gebakken krieltjes. Zodoende krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Middels een speciale menukaart kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd is cruciaal voor uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over zoutarm, gemalen, glutenvrij, natriumarm of misschien vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Cornimont. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit