Maaltijdservice Graide

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Graide voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Graide? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker treft u probleemloos alle services die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,15. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kalkoenfilet champagnesaus, jonge wortel, spinazie, aardappelgratin of Kalkoenmedaillons met kerriesaus. Mexicomix. Gekookte aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Graide beschikt u over voedzame gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteBièvre
ReactieWeinig klachten
Postcode5555
Prijs per gerecht€6,93
Vaak bestelde maaltijdTortellini gevuld met kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Graide

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Graide. Neem belangrijke services als Ekomenu en/of Aldi. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich verschillende instanties en zorginstellingen. Iedere partij wordt gekenmerkt door z’n eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kan u de organisaties gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u dieetwensen zoals onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Graide? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Graide. Een redding voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter verzorgd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt men eenvoudig belangrijke boodschappen als stroopwafels en gekookte achterham. Niet zelden gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Graide vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Graide? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn diverse mogelijkheden die kloppen met uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas of Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen? Via onze vergelijker treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Bièvre. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet proberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Graide voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht hangt af van aspecten als de leverancier, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree wordt al bezorgd vanaf €6,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,8.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti kunt u al laten bezorgen vanaf €6,75.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Bruinebonensoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Dame blanche om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Bièvre voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Hutspot met hachee
 • Bami babi pangang
 • Zalmfilet in saus
 • Bami babi ketjap
 • Hamlapje in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Graide bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd past bij uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk meest gekozen maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Controleer goed het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste verstrekkers hebben een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal is dat mogelijk via de telefoon, via een menulijst, of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden niet zelden thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 30 menu’s. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Vegetarische balletjes met vegetarische jus, gekookte aardappelen, rode kool met appel en Hachee van paddenstoelen. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden. Hiermee zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke week. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm of wellicht veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Graide. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit