Maaltijdservice Monceau-En-Ardenne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Monceau-En-Ardenne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Monceau-En-Ardenne? Middels onze tool bekijkt u overzichtelijk alle bedrijven in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of koelverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €3,65 per keer. Smullen van Halskarbonade in jus. Witlof met bacon. Krieltjes of Boe­ren­kool­stoof met ei? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Monceau-En-Ardenne smult u weer van de lekkerste maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteBièvre
ErvaringBetrouwbare levering
Postcode5555
Maaltijd prijs€6,95
Geliefde maaltijdBabi ketjap, mihoen goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Monceau-En-Ardenne

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Monceau-En-Ardenne. Denk dan aan belangrijke leveranciers als Ekomenu en Dienstenthuis.be. Maar ook lokaal kunt u terecht bij allerlei partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke service hanteert een eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u de aanbieders op uw gemak naast elkaar bekijken. Het kiezen van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat aangenamer. Twijfelt u nog? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen als o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Monceau-En-Ardenne? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Monceau-En-Ardenne. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven hanteren ook een extra boodschappendienst voor bejaarden. Zo koop u direct nuttige boodschappen zoals huishoudelijke artikelen en koffieroomcups. In algemene zin gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Monceau-En-Ardenne vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Monceau-En-Ardenne? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden een hoop leveranciers die aansluiten bij uw gesteldheid en voedingsadvies. Wat dacht u van Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Onderstaand ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Bièvre. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Monceau-En-Ardenne voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd heeft te maken met factoren als de leverancier, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij bestelt u vanaf €6,1.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,45.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen is er al vanaf €5,85.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Minestronesoep, een extra salade en iets lichts zoals Tiramisu om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Bièvre voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Sucade Hollandaise
 • Flensjes met fruit
 • Champignon omelet
 • Lasagna bolognese
 • Forel met venkel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Monceau-En-Ardenne regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en kies er een. Let met name op de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote verstrekkers hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of via internet. De menu’s worden in algemene zin bezorgd middels een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 70+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Thais gestoofde vis, pikante cajun rijst of Champignonfricassee met spinazie à la crème en aardappelpuree. Op die manier zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over lactosevrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of misschien vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Monceau-En-Ardenne. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit