Maaltijdservice Naomé

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Naomé voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Naomé? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker treft u snel en simpel alle aanbieders die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of koelverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Nu al voor €4,20 per gerecht. Aanschuiven voor Doperwtje wortel kippenpoot schotel en Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Naomé beschikt u over heerlijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteBièvre
RecensieHet houd mij op de been
Postcode5555
Gemiddelde menuprijs€6,96
Vaak gekozen maaltijdKip piri piri, pilav rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Naomé

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Naomé. Neem grote leveranciers als Ekomenu en Traiteur Goossens. Maar ook in de buurt ontstaan er tal van instellingen en wijkrestaurants. Elke partij wordt bestempeld door een eigen productaanbod en voorwaarden. Dankzij onze vergelijker kan u daardoor de bezorgdiensten snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen als bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Naomé? Er kan meer dan u denkt! Veel traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Naomé. Een uitkomst voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval krijgt men zonder moeite broodnodige boodschappen als leverkaas en margarine. Gewoonlijk gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Naomé vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Naomé? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit vele seniorenmaaltijden die overeenstemmen met uw gesteldheid voedingspatroon. Neem nu Bloemkoolsoep of Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Bièvre. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Naomé voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt heeft te maken met o.a. de maaltijdservice, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas bestelt u vanaf €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Macaroni Ham Kaassaus is er al voor €4,6.
 • De daghap voor ouderen als Varkensfilet met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool kunt u al bestellen vanaf €5,65.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bouillon, een gezonde salade en iets lichts zoals Karnemelkse bloempap om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Bièvre voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Chinese wokschotel
 • Naturel-pannenkoek
 • Verse fruitsalade
 • Zalm in dillesaus
 • Kersenpannenkoek

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Naomé aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst wat voor ouderenmaaltijd past bij uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Controleer goed het soort gerechten, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers hebben een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met alle services.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u probleemloos nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt niet zelden thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 20 maaltijden. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 70+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree en Kip korma, rijstmix. Zo kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden vaak door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij en ook eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Naomé. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit