Maaltijdservice Beverst

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beverst voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Beverst? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u snel en simpel alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse gerechten die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,10 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Macaronischotel bolognese en Appelcompote? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Beverst profiteert u van gezonde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteBilzen
RecensieAl jarenlang klant
Postcode3740
Prijs per maaltijd€5,18
Geliefde maaltijdSpaghetti bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Beverst

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Beverst. We hebben het over erkende bedrijven als Yumbel en/of Foodbag. Maar ook lokaal zijn er uitstekende partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij biedt een heel eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van onze tool kan u de bezorgdiensten snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen als lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Beverst? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beverst. Perfect voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere organisaties faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor senioren. Op die manier krijgt u probleemloos broodnodige boodschappen als desem bol grof en kipfilet. Vaak zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Beverst vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Beverst? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn veel verschillende type aanbieders die overeenstemmen met uw eisen voedingspatroon. Denk maar aan Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet en Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Hieronder ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Bilzen. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met verse producten en weinig zout uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beverst voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd hangt af van zaken als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen bestelt u vanaf €5,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel is beschikbaar vanaf €3,6.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Omelet champignon in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,9.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Rozenbottelsoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Baklava achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Bilzen voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Runderhachee, stamppot hutspot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Beverst regelen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor soort seniorenmaaltijd in lijn is met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en kies er een. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste services verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met goede services.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls doet u dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of via internet. De seniorenmaaltijden worden doorgaans aan huis gebracht via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 20 gerechten. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten en aardappelpuree of Dieet Blinde Vink Puree Met Prei. Hiermee zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: om de 4 dagen. Vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten stimuleert uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft glutenvrij, zoutarm, gemalen, natriumarm of juist vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Beverst. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit