Maaltijdservice Werm

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Werm voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Werm? Met behulp van onze vergelijker ontdekt u overzichtelijk alle firma’s in de buurt! Tafeltje dekje, of een dagvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,25 per maaltijd. Ouderwets genieten van Bami goreng met kipsaté en Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Werm ontvangt u uitstekende gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteHoeselt
ErvaringGezond en smaakvol
Postcode3730
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,16
Meest gekozen maaltijdMacaronischotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Werm

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Werm. Neem grote partijen als Vlotter en Traiteur Goossens. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er uitstekende instanties en wijkrestaurants. Elke service heeft weer een eigen assortiment en voorwaarden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u de leveranciers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen als o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Werm? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Nadien worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Werm. Ideaal voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel bezorgers beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor haalt u eenvoudig de supermarktartikelen als appels en ontbijtspek. Doorgaans kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Werm vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Werm? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit velerlei thuismaaltijden die matchen met uw wensen en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus of Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Via onze vergelijker treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Hoeselt. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Werm voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door zaken als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus is er al voor €5,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €5,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst kunt u al bestellen vanaf €5,75.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Uiensoep, een extra salade en iets fris zoals Oranjevla om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Hoeselt voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Asperge beenhamschotel met kip

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Werm regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor type seniorenmaaltijd klopt met uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk professionele leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende dienstverleners hebben een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans doet u dat door te bellen, via een menulijst, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden standaard bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 15 maaltijden. Bij diepvries hebt u de keuze uit 70+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Kip kerrie ananas met aardappel en mexicomix en Klapstuk met hutspot. Hierdoor zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd stimuleert uw energie en levenslust. De warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over natriumarm, zoutarm, lactosevrij, gemalen en ook veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Werm. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit