Maaltijdservice Vliermaal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vliermaal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Vliermaal? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be bekijkt u overzichtelijk alle leveranciers in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Nu al voor €4,00 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Hollandse hachee, rodekool met appeltjes en gekookte aardappelen of Rookworst met stamppot zuurkool? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Vliermaal beschikt u over de lekkerste gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteKortessem
BeoordelingVerrast door de smaak
Postcode3724
Gemiddelde kosten€5,13
Vaak gekozen maaltijdThaise curry

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Vliermaal

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Vliermaal. U kunt denken aan belangrijke firma’s als Delimeal en/of 0. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij verschillende aanbieders en verswinkels. Elke leverancier heeft zo z’n eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels deze website kunt u derhalve de bezorgers probleemloos op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren zoals gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Vliermaal? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vliermaal. Perfect voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen gedaan door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders beschikken over een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt u zonder moeite belangrijke boodschappen als havermout of slagroom. Normaal kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Vliermaal vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Vliermaal? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit verscheidene soorten maaltijden die voldoen aan uw voorkeuren en voedingsadvies. Neem nu Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes of Boereworst Met Wortelstamppot? Hieronder bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Kortessem. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vliermaal voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door onderdelen als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen is er al vanaf €6.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,25.
 • Een warme dagschotel als Vissticks met groenten is beschikbaar vanaf €6,55.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Roomsoep, extra groenten en een toetje als Mokka ijs om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Kortessem voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous
 • Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst
 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Stamppot boerenkool met worst
 • Varkensvlees met appel in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten.

Maaltijden levering aan huis in Vliermaal aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na welke vorm van een thuismaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Bekijk met name het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijd-verzorgers hanteren een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u wekelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dit via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in december 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. Soms is zelf samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Procureur lapje met prei a la crème en aardappel en Varkensvlees, champignonsaus, broccoli, aardappelpuree peterselie-bieslook. Zodoende zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft gemalen, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij of misschien koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Vliermaal. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit