Maaltijdservice Sint-Huibrechts-Hern

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Huibrechts-Hern voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Huibrechts-Hern? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u gemakkelijk alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €4,45 per gerecht. Smullen van Aardappelrösti of Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Sint-Huibrechts-Hern krijgt u heerlijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteHoeselt
Waarom bestellen?Smaak valt niet tegen
Postcode3730
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,15
Maaltijd-topperNasi goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Sint-Huibrechts-Hern

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Sint-Huibrechts-Hern. Denk aan erkende bezorgers als Viangro of Cora. Ook in de gemeente zelf bestaan er interessante partijen en restaurants. Elke service biedt een heel eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de organisaties gemakkelijk met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren als onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Huibrechts-Hern? Dat is niet erg! Veel traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden ze snel teruggekoeld. Zo blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Huibrechts-Hern. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor koop u zonder moeite praktische of verse producten als rijstepap of groenteburger. Niet zelden gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Sint-Huibrechts-Hern vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Sint-Huibrechts-Hern? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn veel verschillende type aanbieders die voldoen aan uw gesteldheid en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Spaghetti Carbonara en Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Onderstaand ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Hoeselt. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelentesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Huibrechts-Hern voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht heeft te maken met zaken als de aanbieder, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Blinde Vink Puree Met Prei kunt u al laten bezorgen vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree bestelt u vanaf €4,7.
 • Een daghap aan huis als Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen is beschikbaar vanaf €5,9.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Bloemkoolsoep, iets te drinken en iets fris zoals Pistache ijs als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Hoeselt voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Spinazie à la crème met champignons
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Huibrechts-Hern bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welke vorm van een opwarmmaaltijd past bij uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Let goed op het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire dienstverleners werken met een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u eenvoudigopnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans bezorgd middels een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 25 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Soms is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes of Pasta/tonijnschotel. Daardoor zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm en ook vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Sint-Huibrechts-Hern. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit