Maaltijdservice Bilzen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bilzen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Bilzen? Door middel van deze pagina doorzoekt u probleemloos alle bedrijven die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of opwarmmaaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,00 per persoon. Ouderwets genieten van Spinazie à la crème met champignons of Nasi goreng speciaal, kip in satésaus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Bilzen geniet u van heerlijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteBilzen
ReactieVraag om voedingsadvies
Postcode3740
Prijs per gerecht€6,97
Vaak bestelde maaltijdZuurkoolstamppot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Bilzen

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Bilzen. We hebben het over belangrijke firma’s als Smartmat of 0. Echter, ook heel lokaal zien we interessante initiatieven en restaurants. Iedere partij hanteert een “eigen” assortiment en voorwaarden. Aan de hand van onze vergelijker kan u de bezorgdiensten probleemloos tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren zoals bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Bilzen? Er kan meer dan u denkt! Best veel cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven structuur en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bilzen. Ideaal voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende organisaties beschikken over een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende bestelt u direct belangrijke boodschappen als boter of vegan gehakt. Dikwijls gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Bilzen vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Bilzen? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn velerlei type aanbieders die passen bij uw uw gesteldheid en diëten/allergieën. Denk maar aan Kervelsoep of Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Op deze pagina vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Bilzen. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bilzen voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door aspecten als de organisatie, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas is verkrijgbaar vanaf €5,9.
 • Een vriesverse maaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten kan je kopen vanaf €5,3.
 • Een warme daghap voor senioren als Macaroni, groenten-tomatensaus kan je kopen vanaf €6,3.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Witlofsoep, extra groenten en voor de volledigheid een Boerenjongens mousse als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Bilzen voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Vier-groentenstamppot
 • Kipfilet mosterdsaus
 • Rundersaucijs in jus
 • Schnitzel pepersaus
 • Spagheti carbonara

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bilzen regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst welke vorm van een ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Let goed op de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende maaltijdservices geven een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of met de computer. Het eten wordt meestal tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 15 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Blinde vink, bietjes, aardappelschijfjes in kaassaus en Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes. Daardoor ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke week. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of juist eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Bilzen. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente