Maaltijdservice Romershoven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Romershoven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Romershoven? Met behulp van deze website treft u snel en simpel alle bedrijven in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,00 per maal. Ouderwets genieten van Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree of Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, stoofpeertjes? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Romershoven smult u weer van gezonde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteHoeselt
ErvaringLekkerder dan ik dacht
Postcode3730
Prijs per maaltijd€5,14
Meest gekozen maaltijdKip tandoori

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Romershoven

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Romershoven. U kunt denken aan landelijke bedrijven als Colruyt of Vlotter. Maar ook lokaal bestaan er verschillende instanties en verswinkels. Elk bedrijf heeft zo een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van maaltijdbutler.be kan u daarom de leveranciers gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren als gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Romershoven? Er is een oplossing! Erg veel traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Zo blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Romershoven. Een redding voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse aanbieders faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor krijgt men probleemloos verse of handige boodschappen als biscuits of halvarine. Normaal kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Romershoven vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Romershoven? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden verscheidene opwarmmaaltijden die aansluiten bij uw situatie en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Gentse Waterzooi of Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Op deze pagina ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Hoeselt. Bekijk goed het proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Romershoven voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs is afhankelijk van factoren als de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel is er al voor €6,2.
 • Vriesverse maaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool is er al voor €4,25.
 • Een thuisbezorgde daghap als Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en gele rijst bestelt u vanaf €5,7.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Gazpacho, een lekker bijgerecht en een toetje als Knoedel om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Hoeselt voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Huisgemaakte rundergehaktbal in jus
 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Spinazie schotel met gehaktbal

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Romershoven aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na welk type ouderenmaaltijd rijmt met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het aanbod, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de services geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit telefonisch, via een menulijst, of via de iPad. Uw bestelling wordt in de regel aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met ongeveer 20 menu’s. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Kip piri piri, pilav rijst en Babi ketjap, mihoen goreng. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de menulijsten kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, zoutarm, natriumarm of wellicht veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Romershoven. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit