Maaltijdservice Eigenbilzen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eigenbilzen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Eigenbilzen? Aan de hand van maaltijdbutler.be treft u supersnel alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,65 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Speklapje in jus of Omelet champignon in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Eigenbilzen beschikt u over ambachtelijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteBilzen
ErvaringIk bestel voor m’n ouders
Postcode3740
Maaltijd prijs€5,19
Maaltijd-topperChili con carne

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Eigenbilzen

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Eigenbilzen. Neem bijv. interessante services als Meal-Story en Colruyt. Echter, ook heel lokaal bestaan er verschillende initiatieven en slagerijen. Elke organisatie hanteert zijn eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de firma’s overzichtelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen als bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Eigenbilzen? Dat is niet erg! Veel traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Daarna worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eigenbilzen. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties bieden ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zodoende koop u snel praktische of verse producten als volle yoghurt of ontbijtproducten. Meestal gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Eigenbilzen vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Eigenbilzen? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden relatief veel soorten maaltijden die matchen met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel of Boereworst Met Wortelstamppot? Verderop vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Bilzen. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eigenbilzen voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door onderdelen als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst bestelt u vanaf €5,85.
 • Een vriesverse maaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree wordt al bezorgd vanaf €5,1.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Vegetarische kaasburger met Vegetarische jus, gebakken wedges, bloemkool a la crème kunt u al laten bezorgen vanaf €7.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Courgettesoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Appelmoes om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Bilzen voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Rundvlees, rode kool, aardappelpuree
 • Groentemix, kormasaus, basmatirijst
 • Speklapjes met jus en preistamppot
 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen
 • Gebonden kerrie-champignonsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Eigenbilzen bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Check vooral het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele services geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kunt u direct een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De gerechten worden altijd geleverd door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 25 gerechten. Bij diepvries kan men kiezen uit 90+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree en Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt. Handig, want zo ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u deze besteld heeft. Met behulp van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Eigenbilzen. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit