Maaltijdservice Grote-Spouwen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grote-Spouwen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Grote-Spouwen? Dankzij www.maaltijdbutler.be vergelijkt u overzichtelijk alle services die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,40 per persoon. Ouderwets genieten van Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen en Kipfilet met kippenjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Grote-Spouwen profiteert u van ambachtelijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteBilzen
ReactieTop geregeld!
Postcode3740
Prijs per maaltijd€5,2
Geliefde maaltijdPasta carbonara

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Grote-Spouwen

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Grote-Spouwen. Denk dan aan veel gekozen services als Home Cuisine of Marley Spoon. Maar ook lokaal ontstaan er verscheidene leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf heeft zo een “eigen” aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels deze website kunt u de firma’s probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren als vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Grote-Spouwen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Later wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven voedingswaarden in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grote-Spouwen. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel firma’s beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hiermee koop men snel belangrijke boodschappen als filterzakjes of tofu naturel. Dikwijls zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Grote-Spouwen vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Grote-Spouwen? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn vele soorten maaltijden die matchen met uw wensen en menu voorkeuren. Denk maar aan Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Bilzen. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grote-Spouwen voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door onderdelen als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie is verkrijgbaar vanaf €5,8.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree kan je kopen vanaf €4,75.
 • Een thuisbezorgde daghap als Broccolisoep kunt u al bestellen vanaf €5,55.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Kreeftensoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Anmitsu om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Bilzen voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Varkensvlees, erwten, aardappelpuree
 • Doperwtje wortel kippenpoot schotel
 • Hachee met rodekool en witte rijst
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Pannekoeken met een gebakken ei

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten.

Maaltijden levering aan huis in Grote-Spouwen aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welk type opwarmmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en selecteer er een. Let met name op het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste verstrekkers bieden een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dit door te bellen, via de papieren bestellijst of online. De gerechten worden meestal aan huis gebracht via een regionale bezorger in december 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 25 gerechten. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 80+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Rundergehaktbal in jus en Risotto, bospaddestoelen. Zo kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen of juist veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Grote-Spouwen. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit